A lovit o mașină și a fugit de la fața locului. Un șofer este căutat de oamenii legii pentru fapta sa.

A lovit o mașină și a fugit de la fața locului. Un șofer este căutat de oamenii legii pentru fapta sa.

A lovit un automobil, după care a fugit de la fața locului. Este isprava unui conducător auto care în această dimineață a accidentat o mașină, parcată regulamentar, după care s-a făcut nevăzut. Incidentul a avut loc în centrul orașului Nisporeni. După ce și-a găsit vehiculul deteriorat, proprietarul a alertat imediat oamenii legii.  Acum aceștia urmează să identifice făptașul.

„Pe strada Suveranității, orașul Nisporeni un mijloc de transport de model Sprinter de culoare galbenă care la moment este neidentificat a tamponat automobilul Toyota Carola care staționa. La moment se întreprind măsuri de depistare a persoanei care a comis accidentul rutier. În caz că persoana va fi depistată, va fi documentată coform articolului 243 a codului contravențional părăsirea locului acidentului rutier.  Din spusele martorilor numerele se încep cu literele CC 25,” a comunicat comisarul, Sergiu Robu.

Șoferul, care a provocat accidentul riscă să rămână fără permisul de conducere pe o perioadă de până la trei ani. Acesta mai poate petrece și 15 zile în arest. Oamenii legii roagă cetățenii care cunosc careva informații referitor la șoferul vinovat de accident,  să îi contacteze la numărul de telefon afișat pe ecran.