Accident la intrare în satul Iurceni. În urma impactului, o tânără a ajuns la spital cu mai multe traumatisme

Accident la intrare în satul Iurceni. În urma impactului, o tânără a ajuns la spital cu mai multe traumatisme

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier produs, ieri, la intrare în satul Iurceni. Potrivit poliției, două automobile s-au tamponat, frontal, după ce șoferița nu a cedat trecerea celuilalt mijloc de transport. La fața locului a venit poliția, dar și o ambulanță pentru a transporta pacienta la spitalul raional Nisporeni.

Potrivit oamenilor legii, vinovată de producerea accidentului se face tânăra șoferiță care nu a respectat regulamentul circulației rutiere.

”Este vorba despre o conducătoare auto cu vârsta de 19 ani, care nu a cedat trecerea mijlocului de transport, care se deplasa pe drumul principal. În rezultat s-a ciocnit cele două mijloace de transport. Automobilele au fost deteriorate considerabil,” a spus  ofițerul IP Nisporeni, Sergiu Marian.

Medicii, la rândul lor spun că pacienta a fost adusă într-o stare critică, însă se află în afara oricărui pericol.

”La ora 20 a fost adusă o pacientă de 19 ani după un accident rutier. Pacienta prezenta date de comoție celebrală și contuzia țesuturilor moi în mai multe regiuni ale corpului. Pacienta a fost examinată și internată în secția de chirurgie și traumatologie pentru tratament. La moment pacienta se află în secție,” a menționat vicedirectorul IMSP Nisporeni, Alexandru Ciuș.

Cazul este investigat de oamenii legii pentru a se stabili circumstanțele producerii accidentului.