Au dat dovadă de profesionalism, iar drept răsplată au plecat acasă cu trofee. 12 locuitori ai raionului Nisporeni s-au ales cu titlul „Omul Anului”

Au dat dovadă de profesionalism, iar drept răsplată au plecat acasă cu trofee. 12 locuitori ai raionului Nisporeni s-au ales cu titlul „Omul Anului”

Au dat dovadă de performanțe pe parcursul anului, iar drept răsplată au plecat acasă cu diplome și trofee. 12 locuitori ai raionului Nisporeni s-au ales cu titlul „Omul Anului”. Aici vorbim despre primari, antreprenori, profesori, medici dar și jurnaliști. Distincțiile le-au fost înmânate de către președintele raionului, Ghenadie Verdeș.

De aproape 40 de ani, Eugen Florea activează în cadrul Spitalului Raional. Acesta se dedică trup și suflet meseriei de medic, mai ales că știe că poate salva vieți. Șeful Secției Internare a Spitalului Raional spune că nu s-a așteptat la o asemenea surpriză.

„Este o apreciere nemaipomenită, pe neașteptate am primit veste și desigur primind-o am destule emoții și mulțumesc colegilor, mulțumesc celor care m-au înaintat care m-au apreciat și ne-au decernat Omul Anului 2018 și în domeniul sănătății,” a afirmat șeful Secției Internare a Spitalului Raional, Eugen Florea.

Cu distincție a plecat acasă și medicul de familie din satul Mărinici, Galina Țărnă.

„Eu mulțumesc mult pentru această apreciere și cred că toți medicii sunt apreciați și doresc să fie apreciați  pentru munca lor care o depun. Cred că mai mult dăruirea de sine, asta mai mult. Pentru oameni, pentru pacienți, pentru bunăstare, pentru sănătate,” a spus medicul de familie din satul Mărinici, Galina Țărnă.

Titlul de „Omul Anului” a ajuns și la noi în redacție. Acesta a fost câștigat de colega noastră, prezentatoarea Eugenia Sîrbu.

„Se conferă titlul de Omul Anului dnei Eugenia Sîrbu…”

„Este o onoare neașteptată, am emoții de nedescris. Vreau să mulțumesc celor care m-au apreciat, celor care au avut încredere în mine. Vă promitem că nu ne oprim aici, vom intra în casele dvs cu noi știri captivante,” a mărturisit prezentatoarea Canal 2 Nisporeni, Eugenia Sîrbu.

Și pentru că Revelionul ne bate la ușă, atmosfera de sărbătoare a fost încinsă de ansamblurile locale, care au colindat publicul.