Concert grandios la Nisporeni. Pe lângă artiștii de muzică populară, atmosfera va fi încinsă de băieții de la Zdob și Zdub, dar și de trupa Sun Stroke Project

Concert grandios la Nisporeni. Pe lângă artiștii de muzică populară, atmosfera va fi încinsă de băieții de la Zdob și Zdub, dar și de trupa Sun Stroke Project

A mai rămas o oră până la grandiosul concert de Revelion. Nisporenienii sunt așteptați să întâlnească noaptea dintre ani în Piața Ștefan cel Mare, unde sărbătoarea va fi la ea acasă. Pe scena mare vor răsuna hiturile Nataliei Gordienco, ale lui Igor RUSU, dar și a băieților de la Sun Stroke Project. Tonul distracției va fi dat de către băieții de la Zdob și Zdub. Nelipsite vor fi și focurile de artificii. Cel care a decis să le ofere oamenilor o sărbătoare de neuitat este liderul democraților, Vlad Plahotniuc. Cei care însă nu vor reuși să ajungă la marea petrecere, sunt așteptați în fața micilor ecrane. Asta pentru că Canal 2 Nisporeni, va difuza în direct întregul concert.

Petrecerea dedicată Revelionului va începe la ora 20:30, când atmosfera va fi încinsă de orchestra Fraților ADVAHOV. Ulterior, pe scenă vor urca Lucia BEJENARU, Nicolae și Isidor GLIB, Igor RUSU, Maria ILIUȚ și Natalia Gordienco. Iar la ora 22:00, oaspeții vor fredona cântecele formației Zdob și Zdub.

După ora 23, cei care vor încânta publicul cu piesele lor precum “Hey Mamma”, vor fi băieții de la „SunStroke Project”.

Pe lângă muzică bună, oaspeții vor fi serviți gratuit cu vin fiert și cârnăciori. Nelipsiți vor fi și Moș Crăciunii, care vor ura  petrecăreții.Iar la miezul nopții, cerul va fi luminat de un show cu focuri de artificii. Distracțiile  însă nu se încheie aici. În primele ore ale noului an, centrul orașului va găzdui un disco-party.