Deputatul PDM, Vasile Bîtca, a efectuat o vizită în teritoriu, în satul Bursuc

Deputatul PDM, Vasile Bîtca, a efectuat o vizită în teritoriu, în satul Bursuc

Accesul la apă potabilă dar și conectarea la rețeaua de gaze naturale – sunt doar câteva dintre realizările cu care se laudă satul Bursuc. Schimbările spre bine nu se termină aici. Asta pentru că sunt alte proiecte aflate în derulare. Aici vorbim despre lucrările de pietruire a câtorva străzi simultan, dar și extinderea rețelei de iluminat public stradal. Aflat într-o vizită, deputatul democrat Vasile Bîtca a mers și a verificat dacă lucrările decurg conform termenului stabilit.

Prima locație vizitată de deputatul democrat Vasile Bîtca a fost stația de aprovizionare cu apă. Ulterior acesta a mers și la conducta de gaze care a adus flacăra albastră la 50 de familii din localitate.

”Am vizitat apeductul care a fost construit din banii fondului ecologic și contribuția localității, în anul 2017, 2018 a fost implementat apeduct, au toți cetățenii posibilitatea de a bea apă potabilă de calitate la robinet, în fiecare gospodărie. Am văzut și gazoductul care a fost construit în acest an, în satul Bursuc, unde 50 de familii au posibilitatea să fie gazificate,” a declarat deputatul, Vasile Bîtca.

Primarul localității, Victor Rusu, spune că datorită democraților, oamenii au condiții mai bune de trai.

”Anul trecut, noi am implementat proiectul construcția apeductului în satul Bursuc care era unul din cele mai așteptate proiecte. Și iată astăzi ne bucurăm de acest proiect, practic am acoperit absolut tot satul cu apă potabilă, apă de calitate care vine din niște izvoare de la Mănăstirea Hâncu. Astăzi practic l-am realizat 90 de procente,” a menționat primarul satului Bursuc, Victor Rusu.

După inspecție, deputatul a mers să vorbească cu locuitorii satului Bursuc.

Vom face față lucrurilor și problemelor care sunt abordate, aici, în teritoriu. Eu sunt sigur că dumnevoastră veți rămâne satisfăcuți de activitatea noastră care o vom face, fiindcă suntem siguri în ceea ce facem și avem toată susținerea tuturor pentru ca lucrurile bune să continuie în continuare.”

La rândul lor, locuitorii i-au spus lui Vasile Bîtca problemele care îi frământă. Aceștia i-au mulțumit democratului că le este alături.

Ne bucurăm că avem susținere din partea dumnealui, cred că și pe viitor o să muncim împreună și va fi totul bine. Sunt proiecte binevenite și sigur că toată populația din sat se bucură pentru condițiile de trai, de muncă, de viață, care se vor îmbunătăți.”

Într-adevăr suntem foarte bucuroși de susținerea domnului Vasile Bîtcă, totdeauna ne-a susținut în toate proiectele care s-au realizat în localitatea noastră.”

Vizita deputatului este binevenită în satul Bursuc, dar să știți că nu este prima vizită, sunt multe, multe până acum și ceea ce a promis, a realizat nu numai până la alegeri, dar se vede lucru și după alegeri, foarte multe proiecte au fost realizate.”

Deputatul Vasile Bîtcă spune că faptele contează și nu vorbele.

”Din urma discuțiilor care le-am avut cu cetățenii, am văzut că cetățenii sunt satisfăcuți de lucrul, cât al primarului, atât și al echipei Partidului Democrat. Aici în teritoriu, noi ne-am propus ca în fiecare zi de luni, să vizităm în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova să vizitez o localitate din raionul Nisporeni și acest lucru îl facem în continuare. Au mers graficului, sunt construite conform normelor și standardelor în construcție corespunzătoare,” a afirmat deputatul, Vasile Bîtca.

Cetățenii care au nevoie să discute direct cu deputatul democrat, Vasile Bîtcă, o pot face în fiecare zi de luni , în intervalul orelor 10-12 , la sediul Organizației Raionale a Partidului Democrat din orașul Nisporeni.