Descoperire macabră în satul Bălăurești. O femeie a găsit un cadavru în veceul din proria curte.

Descoperire macabră în satul Bălăurești. O femeie a găsit un cadavru în veceul din proria curte.

O femeie din satul Bălăurești s-a speriat de moarte după ce acum câteva zile a descoperit un cadavru în veceul din curtea sa. Imediat aceasta a chemat polițiștii, care au constatat că bărbatul găsit ar fi fost ucis acum două săptămâni. Oamenii legii au refuzat să ne ofere mai multe detalii, însă, vecinii ne-au spus că vinovați de cele întâmplate se fac trei indivizi, unul dintre care proprietarul gospodăriei.

Femeia spune că a revenit acasă din Italia sâmbăta trecută. Aceasta afirmă că vecinii au atenționat-o că din curtea ei vine un miros neplăcut. Proprietara gospodăriei afirmă că a tras o sperietură zdravană atunci când a deschis ușa veceului.

„Cadavrul nu era astupat, capul era în afară. El era aruncat în veceu, deasupra erau doi chirpici, picioarele erau la fund și capul era într-un colț,” a povestit proprietara gospodăriei, Tamara Mămăligă.

Imediat, femeia a anunțat oamenii legii. Aceasta ne-a dezvăluit că vecinii i-au spus că soțul ei, împreună cu amicii de pahar printre care se afla și victima au venit într-o seară acasă și au consumat alcool.

„Eu cred că soțul meu e implicat în acest caz,  căci în casă am găsit pe covor sânge și altcineva n-a avut cine să intre în casă ,eu sunt sigură căii el. Au intrat mai mulți în casă și soțul meu o încuiat ușa și după aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat,” a spus Tamara Mămăligă.

Vecinii unuia dintre făptași spun că acesta este un cosumator înrăit de alcool și că ar fi în stare să recurgă la un asemenea gest. Nici de ceilalți indivizi, aceștia nu au cea mai bună părere.

„Erau în stare de ebrietate, soțul meu a avut noroc că i-a deschis fereastra și a sărit peste fereastră dacă nu sărea peste fereastră, putea să fie ucis  al meu băiat care are 29 de ani și apoi putea să fie ucis băietanul acesta. Ei consumau alcool și nu se mai trezeau,” a spus o vecină de-a suspectului.

Rudele bărbatului găsit mort în veceu spun că nu s-au adresat oamenilor legii pentru că victima obișnuia să lipsească de acasă.

„Noi ultima oară l-am văzut pe 25 mai și de la 25 mai noi nu l-am mai văzut. El era pe la Bălăurești, are acolo noră, are cuscră și noi credeam că-i acolo la Bălăurești. Noi nici nu știm cine-i aceala, noi nu știm pe cei care l-au ucis. Am auzit că l-au ucis, dar cine l-a ucis nu vă putem spune,” a afirmat sora victimei.

„El cum, se ducea, la vecini, la prieteni acolo, mai mult timp umbla pe acolo și noi cu gândul că el e tot acolo, dacă știam că se duce, vine. Și deja eram pregătiți să dăm la poliție, să vedem poate, vineri, sâmbătă am vorbit despre întrebările astea și am zis că de luni deja să dăm în căutare și pe urmă ne-a venit rezultatul că l-au găsit,” a povestit  fratele victimei.

Cazul este investigat de poliție.