Femeia, care și-a uitat copilul în drum și el a înghețat, a ajuns din nou în vizorul oamenilor legii.  Ea și-a bătut crunt tatăl împreună cu iubitul său

Femeia, care și-a uitat copilul în drum și el a înghețat, a ajuns din nou în vizorul oamenilor legii. Ea și-a bătut crunt tatăl împreună cu iubitul său

După ce și-a uitat băiatul, de un an  și patru luni, în frig și  acesta a murit înghețat, tânăra din satul Soltănești  a comis-o din nou. Împreună cu iubitul său, ea și-a bătut crunt și și-a amenințat, aseară, tatăl, după ce ultimul i-a făcut observație nepotului său. În consecință, poliția a emis un ordin de restricție pe numele celor doi bătăuși.

Femeia, de 28 de ani, concubinul, cu doi ani mai mic, și fiul locuiesc, de mai mulți ani, în casa victimei. Potrivit poliției, aseară, în jurul orei 23, între  stăpânul locuinței, fiica sa și iubitul acesteia s-a iscat o ceartă,  care a degenerat în bătaie.

”Deplasânduse la fața locului, angajații Serviciului de Patrulă Intervenție au stabilit că bărbatul, de 51 de ani, a fost înjurat, îmbrâncit și i-au fost aplicate câteva lovituri în regiunea capului de către cei doi indicați , ” a comunicat  sectoristul satului Soltănești, Ghenadie Mariniuc.

În consecință, angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni au emis un ordin de restricție pentru zece zile pe numele  suspecților. Concubinilor li s-a interzis în această perioadă să se apropie de casă sau de victimă, în caz contrar, riscă să fie arestați. Nu se știe, unde s-au adăpostit tânărul și iubita sa. Iar tatăl femeii a fost de negăsit. Vecinii spun că aceasta consuma, zilnic, alcool și este agresivă.

”E un fel de om pierdut. După o bucată de vreme, după ce a murit copilașul, aici, n-am văzut-o o bucată de timp. După aceea vine și cumpără vin. A văzut-o lumea că ea umblă cum umblă.”

Poliția așteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a decide dacă vor iniția sau un dosar penal pentru violență în familie. În noiembrie anul trecut, după o beție, femeia și-a scăpat pruncul din brațe, iar acesta a fost găsit , ulterior, mort într-un șanț. Ea este cercetată penal în libertate și riscă până la patru ani de pușcărie.