Moș Crăciun a pornit la drum pentru a le împărți copiilor cadourile mult așteptate

Moș Crăciun a pornit la drum pentru a le împărți copiilor cadourile mult așteptate

Bucurie mare pentru pici, asta după ce Moș Crăciun a pornit la drum, pentru a-și împărți darurile. În ajun de Anul Nou, desaga Moșului s-a umplut de cadourile cerute în zecile de scrisori adunate în căsuța poștală. Păpuși, mașini, cărți, gadgeturi, dar și kilograme de dulciuri – toate s-au regăsit răvașele scrise de cei mici, care abia așteaptă să primească darurile mult așteptate.

„Noi plecăm să vedem ce scrisori au adus copiii pentru tine, bine? Să vedem câți copii ne-au căutat și trimis scrisori. Hai să citim scrisorile acum să vedem ce dorințe au copiii! – MOȘUL:- Uite ce frumos mi-a scris Andrei: ”Moș Crăciun, anul acesta îmi doresc, un impuls ca să mai cresc. Dragă Moș Crăciun, numele meu este Alisa și am 5 ani și jumătate. Anul acesta am fost foarte cuminte, mi-aș dori să primesc o păpușă, o bicicletă și cât mai multe dulciuri gustoase.”

Deși Moșul povestește că nu toți micuții tocmai cuminți în acest an, acesta promite să ajungă la fiecare în parte.

„Copiii mi-au spus că la școală, de exemplu, nu și-au învățat poezia pe a doua zi, sau acasă au furat mașinuța fratelui sau surioarei mai mici, pe stradă nu și-au putut împărți mingea de fotbal sau de baschet. Iar unii dintre ei nu și-au ascultat prea bine părinții. Chiar dacă unii copii nu au fost cuminți, oricum voi pleca și le voi da cadouri, pentru că aceste cadouri îi va motiva să fie mai cuminți anul viitor,” a spus Moș Crăciun.

În aceasta seara, armata Moșului, va porni spre casele oamenilor. Deși în anii trecuți Moșul era cât pe ce să fie deconspirat, în acest an, acesta spune că va fi și mai precaut.

„- Haideți, dragele mele să pregătim desaga pentru că diseară ne pornim la drum. – Ține, Moșule, uite câte cadouri trebuie să împărțim astăzi. Asta pentru Maria, iar acesta pentru Andrei. Ține și pentru Maria, iar aici este păpușa Alisei.”

„Am avut cazuri când unii copii stăteau trezi, lângă brad, pentru a mă aștepta. Așteptam cuminte câteva minute, până când ei plecau la somn, după care eu încetișor puneam cadourile sub brad. Diseară, eu și Crăciunițele, vom pleca la drum, pentru a bucura copiii cu cât mai multe cadouri,” a povestit Moș Crăciun.

Copiii spun că ard de nerăbdare ca mâine dimineață să găsească sub brăduț darurile mult așteptate. De asemenea, aceștia urează nisporenienilor sănătatea, fericire și multe zâmbete.

”Să fie foarte fericiți, sănătoși, la cei care sunt bătrâni și săraci.”

”Eu le urez oamenilor sănătate, bucurie și să întâmpine acest an cu bucurie și să fie buni cu toți.”

”Un Crăciun fericit și ca să pășească cu bine în anul nou.”

”Să fie fericiți și să aibă un Crăciun fericit.”

În 2019, armata Moșului îndeamnă micuții să fie și mai cuminți, iar adulților aceștia le urează mai multă răbdare.

„Pentru anul viitor, pentru copii să fie cât mai cuminți, să învețe cât mai bine la școală, iar pentru părinți să fie cât mai înțelegători. Ne vedem la anul, în 2019. Vă urăm un an nou fericit!”