O nouă surpriză muzicală din partea interpretului, Ionel Cozer. Tânărul a scos piesa ”Nu mă însor” și i-a făcut un videoclip

O nouă surpriză muzicală din partea interpretului, Ionel Cozer. Tânărul a scos piesa ”Nu mă însor” și i-a făcut un videoclip

Nu mă însor”, așa se numește noua piesă a interpretului, Ionel Cozer, din satul Bursuc, raionul Nisporeni. Tânărul a filmat videoclipul cântecului în satul natal, iar protagoniștii  producției video sunt membrii familiei, dar și localnicii. Filmările au fost regizate chiar de către artist.
Aceasta este cea de-a doua piesa a lui Ionel Cozer, de 20 de ani, din satul Bursuc. Cântecul  este în stil balcanic și-i caracterizează pe toți burlacii, o spune artistul.

” De această dată am zis să schimb stereotipurile și să interpretez o piesă de petrecere la fel să fie pe ritmuri balcanice, sunt mai multe stiluri. Este o melodie care caracterizează toți burlacii. Sper din suflet să iasă ceva frumos și sper să le placă la tot Nisporeniul, să răsune această piesă în lung și lat,” a mărturisit interpretul, Ionel Cozer.

Artistul speră că piesa ”Nu mă însor” va deveni un hit la nivel național, iar pentru a contribui la acest lucru, Ionel Cozer i-a făcut un videoclip.

” Ceea ce ține de regizor sunt eu și băiatul cu care o să filmez. Am zis de data asta să schimbăm și să adunăm toate ideile pe care le avem noi. Îmi pare foarte bine că astăzi se filmează și o colegă de a mea în care am finalizat împreună clasa generală, dar și bunicile mele. O să filmăm la vecinii noștri după aia o să filmăm probabil în tot satul, toate câmpurile,” a dezvăluit  interpretul, Ionel Cozer.

Printre persoanele care s-au filmat în producția video se numără bunicile artistului. Într-un glas femeile se bucură pentru succesele nepotului lor.

” Sunt foarte bucuroasă, mă bucur că nepotul se bucură de un așa succes.”
Dumneavoastră ce rol o să îndepliniți în acest videoclip?
–  Eu o să fiu mama cu fiicele cu care ne vom duce la prășit și acolo voi avea grijă de ele să nu o ia razna”.
” Tare mă mai bucur că eu sunt bătrână, am ajuns la vârsta de 81 de ani și iată văd succesele lui. Of, Doamne îmi vine să plâng de bucurie”.

Filmările, care au durat o zi întreagă, au avut loc în satul Bursuc.
”Am încercat să filmăm în ograda părintească cum Ion trândăvește și nu prea este bun de muncă. Am filmat cum este udat chiar de mama lui cu o căldare de apă, iar el s-a pornit în lumea mare. Este o echipă pozitivă, toți sunt cu caracter, cu emoții și ne străduim să facem față,” a menționat operatorul, Nicolae Matei.

Echipa Canal 2 Nisporeni a aflat detalii despre noua piesă, dar și despre videoclip înainte ca acestea să fie lansate. Mai mult, Ionel Cozer a fredonat refrenul cântecului pentru jurnaliștii postului nostru de televiziune.

Ambele producții au fost lansate în seara zilei de vineri.