Premieră pentru absolvenții liceelor. Mâine, la Nisporeni va avea loc un Târg de Universități

Premieră pentru absolvenții liceelor. Mâine, la Nisporeni va avea loc un Târg de Universități

Absolvenții liceelor vor putea să afle mai multe informații despre învățământul superior din orașul Timișoara, România. În premieră, la Nisporeni va avea loc un Târg de Universități. Eveniment organizat la inițiativa unui tânăr din raionul Nisporeni, student peste Prut.

Participanții la eveniment vor putea să cunoască ofertele propuse de Universitatea de Vest, cea de Medicină și Politehnica Timișoară. Mai mult, ei vor avea prilejul să discute cu tinerii moldoveni, care își fac deja studiile în țara vecină.

” Studenții la târgul nostru vor putea face cunoștință cu detaliile în legătură cu admiterea din anul acesta în Timișoara. Desigur, dacă vor apărea întrebări din alte orașe noi vom fi deschiși să le deschidem,” a spus  studentul,  Cristi Belecci.

Cristi Belecci este unul dintre inițiatorii Târgului de Universități. Tânărul, care își face studiile în cadrul unei instituții de învățământ superior din orașul Timișoara și care face parte din Organizația Studenților Basarabeni  de acolo și-a propus să contribuie la informarea absolvenților, care-și doresc să învețe peste Prut.

” OSB Timișoara, adică Organizația Studenților Basarabeni este inițiatorul acestui proiect și avem drept ca scop promovarea centrului universitar din Timișoara în mai multe orașe din Republica Moldova,” a menționat studentul,  Cristi Belecci.

Târgul de Universități va începe la ora 11:00 în incinta liceului ”Mircea Eliade”.