Sănătate, noi realizări dar și pace în suflet – acest lucru le doresc nisporenienilor atât autoritățile raionale, cât și cele locale

Sănătate, noi realizări dar și pace în suflet – acest lucru le doresc nisporenienilor atât autoritățile raionale, cât și cele locale

Sănătate, noi realizări dar și pace în suflet – acest lucru le doresc nisporenienilor atât autoritățile raionale cât și cele locale în prag de Revelion. Atât președintele raionului, Ghenadie Verdeș cât și primarul orașului, Grigore Robu spun că anul 2018 a fost unul prosper, iar în 2019, aceștia au pregătit noi surprize pentru oameni. Întrebați unde își vor petrece sărbătorile de iarnă, aceștia afirmă că nicăieri nu este mai bine ca acasă.

„Anul acesta primarul orașului Nisporeni va sărbători în familie, deoarece familia mea este un pic mai mare decât anul trecut. Nu demult Moș Crăciun mi-a adus un cadou minunat și anume o fetiță. Și cu această ocazie cu siguranță Anul Nou și sărbătorile de Crăciun vor fi în familie. La mulți  ani, nisporenienii mei dragi! Anul acesta primarul orașului Nisporeni va sărbători în familie, deoarece familia mea este un pic mai mare decât anul trecut,” a afirmat primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

Cu un mesaj de felicitare a venit și președintele raionului.

„Stimați locuitori ai raionului Nisporeni, în primul rând, vreau să vă mulțumesc că am fost împreună încă un an de zile, anul 2018.Un an care am reușit împreună multe rezultate frumoase pentru raionul Nisporeni. Vreau să vă doresc, dragi locuitori ai raionului Nisporeni să întâlniți sărbătorile cu bucurie în sânul familiei. Vreau să vă urez de sănătate, pace, prosperitate, bunăstare tuturor locuitorilor raionului Nisporeni, la mulți ani!” a felicitat președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeș.