Școala Sportivă din Nisporeni a găzduit campionatul la gimnastică pe trambulină. Majoritatea locurilor de frunte au fost câștigate de sportivii nisporenieni

Școala Sportivă din Nisporeni a găzduit campionatul la gimnastică pe trambulină. Majoritatea locurilor de frunte au fost câștigate de sportivii nisporenieni

Școala Sportivă din Nisporeni a dat start în acest weekend competițiilor de primăvară la gimnastică pe trambulină. Instituția a găzduit primul campionat din această primăvară. Ca și la concursurile anterioare, majoritatea locurilor de frunte le-au câștigat sportivii nisporenieni. Campionatul a adunat aproximativ 50 de sportivi de aici de acasă, dar și raionul Leova, municipiul Bender și Tiraspol.

În total, campionatul a fost împărțit în șase concursuri. La cinci dintre ele, trofeele au fost câștigate de nisporenieni, asta deși, spun ei adversarii au fost puternici.

’’Eu la campionatul de ziua de sâmbătă am avut rezultate bune și sper să mai am și la celelalte campionate. Am ocupat locul întâi la grupa mea. Eu pentru acest campionat am muncit foarte mult și m-am antrenat cinci ani de zile la acest sport și mie îmi place mult și am să continui până la capăt. Concurenții mi s-au părut buni, au făcut combinații bune.”

Am reușite foarte bune, doar locuri de frunte. Participanții au fost destul de pregătiți, dar i-am învins. Depun foarte multă muncă. În sala de sport petrec câte trei ore jumătate, doar antrenându-mă obții sport de performanță. Ne pregătim de un nou campionat. Va fi un campionat de talie internațională unde vor participa mai multe țări. Vom avea reușite bune ca de fiecare dată, fiindcă ne antrenăm mult, depun mult efort.’’

Antrenorul sportivilor, spune că mereu la fiecare campionat, discipolii săi iau cele mai multe trofee. Deși au dat dovadă de rezultate bune, aceștia nu se opresc aici și continuă antrenamentele.

”Sportivii noștri ne-au bucurat cu rezultate foarte bune. La noi au rămas cele mai multe locuri, noi ne prezentăm mereu foarte bine și cred că noi o să ne străduim mai departe. Plecăm la Tiraspol în data de 14, 15 plecăm în luna următoare și acolo o să demonstrăm că suntem tot mai puternici,” a spus antrenorul la trambulină a Școlii de Sport din Nisporeni, Gheorghe Mătăsaru.