Sfârșit tragic pentru un bărbat din comuna Ciorești. Acesta a murit strivit de propriul tractor

Sfârșit tragic pentru un bărbat din comuna Ciorești. Acesta a murit strivit de propriul tractor

Tragedie în satul Ciorești din raionul Nisporeni. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit strivit de propriul tractor, pe care îl conducea pe un teren accidentat. Cadavrul victimei a fost găsit de un trecător, care imediat, a și alertat oamenii legii. Incidentul a avut loc acum două zile.

Bărbatul şi-a anunţat socrul vineri dimineaţă că se duce la muncă. Nu a mai ajuns însă la destinaţie, pentru că a ajuns sub roţile propriului tractor.

„El a venit la mine și a spus că eu mă duc în pădure la lucru. S-a trezit de dimineață și s-a dus la deal și-a luat tractorașul și s-a dus. El a fost specialist bun băiatul sărmanul, era muncitor ne ajuta și uite cum s-a dus din viață. Durerea este mare, dar ce să-i faci, ai plecat din lume,” a spus socrul victimei, Gheorghe Axente.

Colegii de muncă ai victimei susţin că drumul pe care bărbatul și-a pierdut viața este unul periculos. În plus, tractorul ar fi fost defect.

„El nu mergea des pe acest drum în ultimul timp, fiindcă a fost cu piciorul în ghips, dar în ultima vreme mergea cu el, fiindcă nu putea să meargă pe jos, abia a scos ghips și mergea cu tractorul ca să-i fie mai ușor. El venea la vale, dar el nu avea nici lumină la tractor.”

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de 12 ani. Soţia victimei munceşte în Grecia. Vecinii acestuia spun că bărbatul era de o cumsecădenie rară.

„El era un om liniștit, de treabă. Eu când am auzit am strâns din umeri că soacra lui îmi este cumătră. În primul rând, este tânăr băiatul și când am auzit am strâns din umeri, zic cum așa ?”

„Aseară m-au sunat și mi-au spus că cineva adică Costel este mort în deal aici la noi. Eu trăiesc mai la vale de ei, dar ei mai la deal. Pe acest drum au spus că s-a mai întâmplat. Și acolo au spus că la prima curbă a trecut, dar la a doua nu a putut.”

Poliția cercetează cazul.

„La data de 07 Decembrie 2018 aproximativ pe la orele 17:00 în satul Ciorești, pe un drum rudimentar ce unește traseul Or 25 cu satul Ciorești, o persoană de gen masculin, în vârstă de 34 de ani, conducând un tractor de model bultra, producție japoneză nu s-a isprăvit cu conducerea în pantă cu declivitate mare, iar în rezultat tractorul s-a inversat. În urma accidetului rutier persoana nominalizată a decedat la fața locului,” a comunicat comisarul, Sergiu Robu.