Speranța Nisporeni va juca mâine pentru prima dată în cupele europene. Administratorii teraselor din oraș au pregătit un program special pentru microbiști

Speranța Nisporeni va juca mâine pentru prima dată în cupele europene. Administratorii teraselor din oraș au pregătit un program special pentru microbiști

 

Emoții mari mâine, pentru fotbaliștii de la Speranța Nisporeni, care va debuta în cupele europene. Alb abaștrii vor disputa meciul cu Neftci Baku pe stadionul Zimbru Chișinău. Marele eveniment a dat motiv de pregătire pentru terasele din orașul Nisporeni. Astfel, administratorii așteaptă în număr cât mai mare clienții ce vor susține echipa noastră de fotbal.

Echipa de fotbal Speranța Nisporeni va juca pentru prima dată în Europa League cu Neftci Baku. Iar, cu această ocazie terasele din orașul nostru au pregătit un program special pentru microbiști.

”Așteptăm suporterii în număr cât mai mare, de asemenea la procurarea a 4 beri la draft, a 5- a bere este gratis. Oferim gustări la bere în număr nelimitat,” a spus  chelnerița, Vlada Dubailov.

” O să avem burgere, cartofi pentru toți susținătorii echipei Speranța Nisporeni,” a menționat administratorul, Constantin Robu.

Meciul de fotbal a dat motive de susținere și încurajare și autorităților din orașul Nisporeni.

” Mâine pe stadionul național Zimbru, Speranța Nisporeni va avea primul meci în grupele preeliminare UEFA Champions League. Cu această ocazie Primăria orașului Nisporeni dorim succes în meciul de mâine cu echipa din Baku și suntem alături de această echipă minunată care ne poartă și numele, dar și faima în întreaga lume,” a declarat primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

Și microbiștii noștri așteaptă cu sufletul la gură meciul de mâine și au diverse pronosticuri.

” Trei- Unu!

-De ce nu le dai nici o șansă ?

– Nu, s-au dus…erau doi negri acolo și ei s-au dus și acum Speranța este foarte slabă.”

” Șansele lor cred că sunt cam mici, dar le urez mult succes, sper să aibă un rezultat cât de cât pozitiv, măcar să mizeze pe un egal.”

” Sunt cei mai buni. Noi credem în ei și forța Speranța.”

Meciul Speranța Nisporeni- Neftci Baku se va juca mâine pe stadionul național Zimbru, la ora 20:00.