Un băiat de 14 ani, dat dispărut. Minorul a plecat la sfârșitul săptămânii trecute de acasă și nu s-a mai întors

Un băiat de 14 ani, dat dispărut. Minorul a plecat la sfârșitul săptămânii trecute de acasă și nu s-a mai întors

Poliția locală este în căutarea unui adolescent din orașul Nisporeni, care a plecat sâmbăta trecută de acasă și nu s-a mai întors. Băiatul, aflat în grija rudelor, a fost căutat inițial de către apropiați. Iar pentru că încercările lor s-au soldat cu eșec, ei au alertat ieri forțele de ordine.

Adolescentul împreună cu cele două surori ale sale se află în grija unei rude, după ce părinții lor au divorțat, iar mama copiilor a plecat în străinătate. Femeia, care îngrijește de minori, povestește că băiatul  a ieșit, sâmbătă trecută, în jurul orei 17:00, la joacă, dar nu s-a mai întors.

” Sâmbătă după masă, undeva prin jurul orei 5 și ceva și-a cerut voie să se joace cu vecinii în drum, i-am dat voie și s-a dus și nu s-a mai reîntors,” a povestit ruda, Natalia Ilian.

Natalia Ilian afirmă că vecinii l-au văzut pe adolescent pe malul lacului din localitate. Iar ea l-a căutat atât acolo, dar și în alte locuri din oraș, dar fără succes.

”M-am dus la iaz, la vale, paznicul mi-a zis că l-a văzut, eu m-am dus și m-am apropiat și l-am căutat pe malul iazului, însă nu l-am văzut,” a spus ruda, Natalia Ilian.

Aceasta mai povestește că băiatul dispărut are un comportament dificil și se ceartă deseori cu surorile sale. Ea, însă afimă că nu l-a agresat verbal și  fizic și nu înțelege de ce el a recurs la acest gest. Totuși, speră că  polițiștii vor da de urmele acestuia.

” În urma măsurilor întreprinse am stabilit că persoana dată era îmbrăcată într-un maiou de culoare albastru, pantaloni scurți de culoarea negru, părul brunet, frezat scurt. Din discuțiile pe care le-am întreprins cu colegii, minorul vagabondează prin locurile care nu sunt locuite,” a declarat șeful sectorului nr.1 al IP Nisporeni, Denis Popescu.

Forțele de ordine roagă persoanele, care dețin informații despre locul aflării minorului, să-i anunțe  la numărul  112 sau să se deplaseze la sediul Inspectoratului de Poliție Nisporeni.