Un polițist de frontieră a decedat subit. Bărbatul se afla la serviciu în momentul în care i s-a făcut rău

Un polițist de frontieră a decedat subit. Bărbatul se afla la serviciu în momentul în care i s-a făcut rău

Moarte subită pentru un polițist de frontieră. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care activa la „frontiera verde” din punctul de trecere Ungheni, a decedat pe patul de spital în această dimineață. Nenorocirea s-a produs după ce noaptea trecută, acestuia, brusc, i s-a făcut rău la muncă. Cauza decesului urmează a fi stabilită.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, colegii polițistului spun că acesta s-ar fi simțit rău, iar în jurul orei 01:00, aceștia au solicitat intervenția medicilor.Ulterior, bărbatul a fost transportat și internat în secția reanimare a Spitalului Raional Ungheni.

„Încă nu se cunoaște exact. Primul diagnostic a fost infarct miocardic, dar din câte mi s-a spus că nu a fost pusă cu exactitate diagnoza. Urmează să fie făcută expertiza medico-legală, ulterior o să comunicăm și diagnoza. Decesul a fost constatat dimineața la ora șapte și 15 minute,” a comunicat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

  Bărbatul activa în cadrul Poliției de Frontieră de mai bine de 9 ani. Acesta a lăsat în urmă soția și trei copii. Cazul se investighează.